18 Apr 2017

POSPANOST- KAKO JE POBEDITI UJUTRU

Rano ustajanje može biti za neke ljude večito mučenje (barem se ja tako osećam). Naše telo je stvoreno da funkcioniše odredjeni broj sati i da se ostatak dana odmara da bi moglo sutradan ponovo da funkcionise istim tempom ali savremeni nacin života, obaveze oko posla i slično diktiraju drugačiji ritam. Teško je leći ranije i odmoriti se dovoljno kada nas televizija i, sve popularnije, društvene mreže danas lako zavaraju da ostanemo budni mnogo duže nego što smo planirali.

Kategorija: 
18 Nov 2016

ELF motorna ulja

Kada se spomene ELF, čak i ja, koja sam totalni laik, znam šta je to. Upamtila  sam da je moj muž sipao ELF-ovo ulje u njegovu Renault Lagunu, pa u Clia, a sada i u porodičnog Grande Scenic-a. Onda sam se kao i svi drugi zapitala, a zašto baš ELF, isključivo ELF, godinama. Znate kod nas žena su bitni detalji, kozmetika, nega, a kod muškaraca oni i njihov automobil, to je njihov ljubimac.

Kategorija: 
01 Aug 2016

Sterilitet

Prema najnovijim statistikama i podacima iz domaćih medija, u Srbiji problem sa sterilitetom ima oko 100.000-150.000 parova, ili u proseku svaki šesti par.

Kategorija: 
21 Jun 2016

Objašnjavamo-šta znače oznake na plastičnoj ambalaži!

              Objašnjavamo-šta znače oznake na plastičnoj ambalaži!

 

Najverovatnije ste nekad čuli savet da prilikom kupovine vode, soka ili neke druge tečnosti, obratite pažnju na dno flaše, jer se tu nalazi oznaka koja pokazuje od koje vrste plastike je ambalaža napravljena. Upravo ta informacija izuzetno je bitna za vaše zdravlje, jer plastika je ta koja u sadržaj flaše oslobađa hemikalije različitog stepena opasnosti. Da biste ubuduće znali o kakvoj vrsti potencijalne opasnosti se radi dajemo vam objašnjenja za neke od najčešćih simbola kod nas.

Kategorija: 
20 Jun 2016

Naučite da razlikujte pravi med od falsifikata

U prodavnicama, na pijaci i u trgovinama širom zemlje možemo pronaći mnogo različitih vrsta meda-livadski, bagremov, planinski, med od kestana, lipe ili suncokreta. Međutim, ono što potrošače u poslednje vreme muči mnogo više od izbora same vrste  je pitanje da li je med pravi?! Nažalost, svedoci smo pojave sve većeg broja falsifikata ove blagotvorne namirnice, koji ne samo da nemaju  pozitivno, lekovito dejstvo na organizam, već naprotiv, uzrokuju negativne.

Kategorija: 

Pages

 

Contact

General Inquiries

Capto consequat eros iusto quibus tego uxor veniam vulpes.

contact@myblog.com