19 Jul 2016

Neprevaziđeni rekordi

Da li ste se ikada pitali koji su to rekordi koje neki od sportista drže već godinama i niko ne uspeva da  obori? I u kojim to sportovima? Ako jeste, onda pročitajte neke od najneverovatnijih rezultata koje vam predstavljamo i za koje verujemo da još dugo niko neće promeniti.

Apsolutni rekorder Njujorškog maratona-je atletičarka Greta Vajts, koja je na maratonu učestvovala čak jedanaest, a pobedila neverovatnih devet puta! Tokom svoje karijere pretrčala je toliko kilometara da je prema neki proračunima mogla da obiđe krug oko sveta!

Kategorija: 
27 Jun 2016

Zabavna strana sporta

Predstavljamo vam neke malo poznate, a opet izuzetno zanimljive činjenice iz sveta sporta, koje verujemo da do sada niste znali.

-Australijski ragbi igrač Ben Čizlovski imao je nepodnošljive glavobolje skoro četiri meseca. Kada je konačno otišao na pregled, lekar je otkrio nešto sasvim neverovatno – uzrok uporne glavobolje bio je zub njegovog protivnika, zaglavljen u Benovom čelu!

-Poslednja olimpijska zlatna medalja napravljena od čistog zlata dodeljena je davne 1912. godine.

-I ako je fudbal najgledaniji sport na svetu, ribolov je taj koji ima najviše učesnika.

Kategorija: 
01 Jun 2016

INTERVJU-NENAD BOROVČANIN

Šta te najviše nervira kada te novinari pitaju, i na šta obraćaš pažnju kad sa nekim razgovaraš?

Najčešće me pitaju zašto baš boks, petnaest godina isto pitanje (smeh)...Ne volim nepripremljene novinare, ljude koji ne znaju ništa o sportu kojim se bavim, pa onda ja moram da im objašnjavam pravila...

Koji je najbolji način da se “otvoriš” za priču?

Ljubaznost i osmeh…Neki neformalan razgovor, opuštena priča pred intervju, i onda se lako nastavi razgovor i pred kamerama.Smirenost je vrlina koju ja inače cenim kod svojih sagovornika.

Kategorija: 
 

Contact

General Inquiries

Capto consequat eros iusto quibus tego uxor veniam vulpes.

contact@myblog.com