01 Aug 2016

Kako putovati za male pare?

Osmisliti, pokrenuti, proputovati i obići, otkriti nešto novo, smestiti se, odmoriti... I sve to u inostranstvu i za malo novca?! Zvuči neverovatno ali, je moguće! Da biste negde otputovali i uživali u svemu što to putovanje donosi ne treba da budete milioneri ili da dižete papreni kredit iz banke. Uz nekoliko naših saveta, otvoren um i veliko srce svaka avantura je dostižna.

Kategorija: 
20 Jun 2016

Bergamo

Ako ste nekad poželeli da se upoznate sa pravim, starinskim duhom Italije u kome znaju da uživaju samo lokalci, bez prevelike gužve turista i škljocanja fotoaparata onda krenite na put u pomalo zaboravljeni gradić Bergamo. Smešten na severu Italije, ovo čarobno mesto, na kome se Alpi sastaju sa Lombardijom i gde u istom momentu osetite svežinu istih tih  planina i mirise Mediterana, jednostavno pleni posetioce svojim duhom, arhitekturom i elegancijom.

 

Najlepši trg na svetu

Kategorija: 
20 Jun 2016

Pripreme za put-kako da se jednostavno spakujete za odmor

Sezona godišnjih odmora je u punom jeku. Većina ljudi koristi ovaj period godine za odlazak na neki mini odmor, kako bi se oporavili od stresa i napunili baterije za naredni period. Međutim, koliko puta ste bili u situaciji da umesto da se radujete predstojećem putovanju vi paničite oko pakovanja stvari. Da li sam sve ponela? Koju odeću da ponesem? Kako će vreme biti?

Kategorija: 
 

Contact

General Inquiries

Capto consequat eros iusto quibus tego uxor veniam vulpes.

contact@myblog.com