02 Jun 2016

Ako ste mislili da je organizacija venčanja lak i nimalo stresan posao, grdno ste se prešli! Bilo da je u pitanju svadba samo u užem krugu prijatelja ili opštenarodno veselje neke stvari vas neće zaobići. Sve je lakše ukoliko imate malu listu obaveza koje treba uraditi, pa samo idete redom i precrtavate ispunjeno. Evo nekoliko saveta:

- Odredite, a potom i zakažite datum venčanja kod matičara i u crkvi. Proverite tom prilikom koja dokumenta vam sve trebaju.

- Obavestite roditelje i prijatelje o datumu venčanja. Obavezno napravite spisak svih gostiju (ukoliko niste sigurni oko broja napraviti prvo okvirni spisak-lako je posle suziti ili proširiti listu).

- Donesite odluku koga od vaših prijatelja želite za kumove i saopštite im to.

- Krenite u potragu za idealnim prostorom za vaše venčanje. Prilikom izbora restorana ili sale proverite koliko gostiju mogu da prime, da li rade svečanu dekoraciju ili ćete morati nekoga da angažujete za to, utvrdite svadbeni meni i naravno pogodite se oko cene. Posebno se raspitajte za cene usluga koje nisu uračunate u paket.

- Dogovorite se oko vrste muzike na venčanju i odaberite bend.

- Izbor burmi je veliki pa, ih zato odaberite na vreme, posebno ako želite da se nešto ugravira na njih i obavezno se dogovorite sa kumovima da li burme kupuju oni ili vi.

-Traženje one prave (kakvu ste vi zamišljali) venčanice nije nimalo lak posao. Budući mladoženja će sigurno mnogo brže pronaći odelo. Zato, spremite čelične živce i povedite drugarice sa sobom. Ugovorite prepravke i prateću opremu.

- Pronađite svog profesionalnog fotografa i snimatelja.

-Dogovorite se sa agencijom za iznajmljivanje limuzina oko automobila. Neka vam izbor budu oldtajmeri-jeftiniji su i odlično se slikaju.

 

Contact

General Inquiries

Capto consequat eros iusto quibus tego uxor veniam vulpes.

contact@myblog.com