02 Aug 2016

Napravite sami losion za skidanje šminke

Sigurno se i vama nekad desilo da ste došle kući, poželele da uklonite tragove šminke sa lica a, onda naišle na praznu bočicu losiona. Ili možda spadate u onu grupu devojaka koju industrijski odstranjivači šminke iritiraju, posebno u predelu očiju. Imamo rešenje za vas! Potrebno je samo da pretražite kuhinju i tamo pronađete par magičnih, prirodnih sastojaka.

Mleko i med

Kategorija: 
06 Jun 2016

Kako da lako izgubite kilograme, a da pri tome ostanete zdravi

Mršavljenje ne mora obavezno da bude dugotrajan i mukotrpan posao ukoliko u dnevnu rutinu ubacite samo neki od jednostavnih trikova koje vam donosimo.

Iseckajte hranu

Naučnici su ustanovili da kada je obrok lepo iseckan većina ljudi pojede i do 25%  manje hrane. Zbog čega se to dešava? Sitno iseckana i potom servirana hrana prividno zauzima više prostora na tanjiru, a samo pogled na takav obrok dovoljan je da vašem mozgu pošalje signal kako ste već pomalo siti i da morate usporiti s jelom.

Kategorija: 
06 Jun 2016

Kako se rešiti bubljica?

  Ah te dosadne bubuljice! Kad bi samo mogle da nestanu zauvek...Bolni prištići, crvene boje sve češće su svakodnevica ne samo tinejdžera već i onih koji su davno napustili pubertetske dane. Problematičan ten zahteva odgovarajuću negu, a ako su vam već dosadili skupi kozmetički preparati i tretmani, pokušajte sa nekom od namirnica za koje smo sigurno da ih imate kod kuće, da rešite ovaj uporni, dosadni problem.

1)  Led

Kategorija: 
 

Contact

General Inquiries

Capto consequat eros iusto quibus tego uxor veniam vulpes.

contact@myblog.com