18 Nov 2016

Kada se spomene ELF, čak i ja, koja sam totalni laik, znam šta je to. Upamtila  sam da je moj muž sipao ELF-ovo ulje u njegovu Renault Lagunu, pa u Clia, a sada i u porodičnog Grande Scenic-a. Onda sam se kao i svi drugi zapitala, a zašto baš ELF, isključivo ELF, godinama. Znate kod nas žena su bitni detalji, kozmetika, nega, a kod muškaraca oni i njihov automobil, to je njihov ljubimac. I ako moj suprug svog prijatelja sa kojim je obišao puteve i puteljke i njegov motor, glavnog pokretača tih putešestvija neguje ELF-ovim uljem to mora da znači nešto. Kada neki proizvod ne menjate tolike godine i čvrsto se držite toga, to onda vredi! Kao i svakog novinara po struci, zanimalo me je da saznam nešto o tome.


Početak ELF-a.

ELF-ova priča počinje davne 1939 godine, kao Francuske državne firme, da bi 1994 prešla u privatni sektor. 2000-te godine spaja se sa brendom Total i postaje jedna od vodećih kompanija u svetu motornih ulja i maziva. Kroz sve te godine ELF je napredovao, razvijao se, unosio inovativnost, strast i žar koja se oseti kada gledate Formulu 1 u kojoj Renaultov tim osvaja staze, koristeći isključivo ovaj brend punih 46 godina. E to je vrednost, to je ta istrajnost. Vrhunski inovatori, tehnolozi rade na proizvodu koji čuva i neguje vaš motor, automobil, pa i onaj vrh vrhova Formulu 1.


Kvalitet, dugotrajnost i poverenje

Cilj ELF-a je da bude u samom vrhu, a to postiže kvalitetom, tehnološkim inovacijama, konstantnim napredkom i rastom zadovoljnih korisnika koji mu iznova i iznova poklanjaju poverenje. ELF je godinama partner sa najvećim svetskim proizvodjačima automobila RENAULT, NISSAN, KAWASAKI i DACIA. Već 46. godina učestvuje u Formuli 1, kao i u mnogim drugim renomiranim svetskim takmičenjima MotoGP, World Superbike, World Series by Renault i World Endurance.


ELF proizvodi

elf motorno uljeSpecijalno prilagodjena maziva i proizvode za razne namene ELF proizvodi sa puno strasti, stručnosti i inovativnosti u tehnologiji koja dovodi do vrhunskog kvaliteta. Lepeza njihovih proizvoda kreće od ELF premium i standard motornih ulja, preko HTX maziva za takmičenja, ELF MOTO programa za motorcikle,  ELF maziva za Dizel motore i za menjače.
Zato posavetujte se sa svojim automehaničarom, jer on je dr. za vaš automobile, poslušajte iskustva prijatelja i ukoliko imate Renault-ovo vozilo ili neko od onih auto kuća koje godinama preporučuju ELF, uzmite ga i nećete pogrešiti. Svi mi nekada volimo malo da poprištedimo, ali postoje stvari na kojima se ne može i ne sme štediti. Vaš automobile je vaša kuća na točkovima. I da možda je on samo sredstvo koje treba da vas preveze od tačke A do tačke B, ali sigurno, bezbedno i bez bilo kakvih iznenadnih kvarova i problema, jer gde god da ste krenuli nesumljam da tamo želite da stignete živi i zdravi. Zato pazite šta sipate u vaš automobil,motor i kako ga negujete i poklonite poverenje brendu iza koga stoje godine usavršavanja, testiranja, napredka, inovativnosti i sigurnosti. ELF vas očekuje da postanete deo onih koji mu veruju već godinama.

 

Kategorija: 
 

Contact

General Inquiries

Capto consequat eros iusto quibus tego uxor veniam vulpes.

contact@myblog.com